На Львівщині покарали зловмисників, які обікрали та вбили літню жінку

тюрма

За скоєне зловмисники сидітимуть за ґратами

Дрогобицький міськрайонний суд визнав винними та покарав чоловіка і жінку, які у січні 2022 року під приводом торгівлі меду проникли до літньої жінки у будинок та вбили її.

Про це редакції LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів судової справи №461/2575/22.

Встановлено, обвинувачений 23 січня 2022 року під приводом торгівлі медом проник разом зі своєю спільницею до помешкання жінки. Чоловік декілька разів вдарив потерпілу в обличчя та зв’язав їй руки. В цей час його спільниця шукала у будинку кошти та коштовності.

Після пограбування вона покинула місце злочину. Натомість чоловік, аби потерпіла не змогла покликати на допомогу, засунув їй в рот рушник. Після цього він обмотав довкола її шиї светр та задушив.

Загалом зловмисники викрали у потерпілої 4 тисячі гривень та золоті прикраси, а також мобільний телефон і ТВ-тюнер. Загальна вартість викрадено склала 24 тисячі гривень.

Тітка потерпілої у суді повідомила, що зловмисники за 2-4 тижні до трагедії навідувались до потерпілої та пропонували купити їй мед.

9 травня 2023 року Дрогобицький міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вбивстві та призначив 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Його спільниці суд призначив покарання у виді вісім років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, нещодавно суд посадив за ґрати грузина, який вбив свого брата у Винниках. Чоловік разом зі своїм братом та дружиною розпивали алкогольні напої. Коли жінка пішла спати, між чоловіками виник конфлікт під час якого обвинувачений вдарив брата гострим предметом у грудну клітку. Внаслідок удару у потерпілого виникла гостра крововтрата  у результаті якої він помер.  

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності