Укрзалізниця попереджає про зміни руху поїздів, які їдуть через Львів

Укрзалізниця попереджає про зміни руху поїздів, які їдуть через Львів

Зміни відбудуться у маршрутах та розкладах поїздів у сполученні Україна - Угорщина – Австрія

Внаслідок залізничної аварії в Угорщині біля Уйфегерто до кінця тижня у будуть зміни у маршрутах та розкладах поїздів у сполученні Україна - Угорщина – Австрія.

Про це пише Укрзалізниця.

Як зазначається, безпересадкові вагони Київ - Відень та Відень - Київ через довший час у дорозі, що спричинене обʼїздом пошкодженої ділянки залізниці, курсуватимуть тільки до Будапешта.

«Пасажири з квитками до Відня можуть скористатися поїздами Будапешт – Відень, які щогодини відправляються зі станції Будапешт-Келеті. У зворотному напрямку відправлення з Відня без змін о 16:42, проте не в українських безпересадкових вагонах, а на поїзді EC 149 «Хортобадь» Відень – Захонь (який через аварію обмежений до Дебрецена)», - йдеться в повідомленні.

Укрзалізниця інформує, що по прибуттю у Будапешт на пасажирів чекатимуть безпересадкові вагони, які через обʼїзд проблемної ділянки прибудуть до Києва о 07:48 ранку (замість 18:30 попередньої доби) у складі поїзда №60 Чоп – Київ, який курсує через місто Львів.

Проте деякі маршрути залишаються без змін:

  • Поїзди №31/33/34 «Латориця» Будапешт – Мукачево – Будапешт.
  • Безпересадковий вагон Відень – Чоп курсуватиме лише до станції Дебрецен.
  • Човникові рейси Захонь – Чоп – 6 разів на добу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у потязі Варшава-Київ клопи покусали пасажирку. Жінка нарахувала на своєму тілі понад 20 укусів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності