На Львівщині повідомили про підозру ділку, який торгував лісом

Наразі триває досудове розслідування

На Львівщині 33-річному майстру лісу повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди. Чоловікові загрожує до 8 років ув’язнення.

Про це 11 травня повідомили у поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, майстер лісу одного з лісогосподарств Львівщини, зловживаючи службовим становищем, вимагав й одержав від приватної особи хабар. Зокрема він зобов’язувався безперешкодно відпустити деревину з підконтрольної йому ділянки лісогосподарства загальним об’ємом 13 м³.

Слідчі 9 травня повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

«Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна», - йдеться у повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування триває. Водночас вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, на Львівщині судитимуть директора державного підприємства за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності