Депутати Львівської облради маніпулюють фактами: у ЛОВА закликали перевіряти дані

Львівська ОВА просить депутатів використовувати достовірну інформацію

Депутатка від фракції «Батьківщина» заявила, що на засідання щодо витоку газу у селі Розвадів Стрийського району, яке відбулось 10 травня, не було присутніх представників Львівської ОВА. Однак, питання ліквідації наслідків подій в селі Розвадів не виносилось на комісії.

Про це пише пресслужба ЛОВА.

Як зазначається, 10 травня відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Львівської обласної ради.

Однак, на засідання були присутні представники ЛОВА, яких запросили. Зокрема, з департаменту фінансів, департаменту дорожнього господарства та департаменту економічної політики Львівської ОВА.

У ЛОВА наголошують, що на засідання більше нікого не запрошували.

Також зазначається, що на засідання комісії питання щодо ліквідації наслідків подій в селі Розвадів не виносилось.

«Тим більше вказане питання належить до компетенції комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради», - додали в ЛОВА.

Там також закликали депутатів Львівської обласної ради об’єктивно висвітлювати діяльність ради та її комісій і не використовувати неперевірені та некоректні дані у своїх дописах.

«Якщо депутати фракції «Батьківщина» у Львівській обласній раді хотіли допомогти громаді села Розвадів, для цього не потрібно було чекати 14 днів! Зі своєї сторони Львівська ОВА готова всебічно інформувати Львівську обласну раду про всі важливі соціально-економічні, екологічні та інші питання області», - резюмували в пресслужбі.

Нагадаємо, раніше голову Львівської обласної ради Ірину Гримак звільнили з її посади зі збереженням мандату. За це 6 квітня проголосували 48 депутатів облради.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності