На Львівщині усіх охочих запрошують на веломандрівку Розточчям: як долучитись

На Львівщині усіх охочих запрошують на веломандрівку Розточчям: як долучитись

Дистанція буде довгою, але нескладною

Усіх охочих запрошують долучитись до веломандрівки Розточчям. Загальна протяжність маршруту – 54 км.

Про це повідомили в управлінні туризму та курортів Львівської ОВА.

Так, урочистий старт відбудеться у неділю, 14 травня, о 10:00 на площі Вічевій у Жовкві. Організатори заходу запевняють, що дистанція – довга, але нескладна.

Зокрема, дорогою до Верещиці мандрівники заїдуть до Крехівського монастиря, на молитву за захисників України. Наступна зупинка запланована у селі Дубровиця для вшанування загиблого воїна-орденоносця Андрія Білика, місцевого уродженця.

Далі велосипедисти відвідають стадіон в Івано-Франкове, згодом зупиняться біля будинку адміністрації Яворівського національного парку. Тут буде нагода оглянути екоцентр, музейні кімнати, дендрарій та велотуристську станцію. Наступним пунктом веломандрівки буде екостежка та біла скеля у зоні відпочинку «Лелехівка».

На фініші у Верещиці відбудеться презентація новозбудованого екотуристичного візит-центру. Тут, за умови попередньої реєстрації, буде можливість поїсти (вартість – 160 грн). Втім там безкоштовно пригощатимуть яворівським пирогом та чаєм.

Зазначається, що за необхідності для зареєстрованих учасників та їх велосипедів передбачено трансфер зі Львова до Жовкви та з Верещиці до Львова. Зареєструватись на веломандрівку можна тут.

Додамо, що участь у заході, за донати на ЗСУ, візьмуть 20 велосипедистів з Польщі.

Нагадаємо, у Львівській області правоохоронці протягом двох тижнів виявляли порушників на мотоциклах, скутерах та велосипедах.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності