Стало відомо, де живуть найспортивніші сім’ї Львівщини

Стало відомо, де живуть найспортивніші сім’ї Львівщини

За звання найспортивнішої сім'ї позмагались 18 команд з різних громад області

Цими вихідними у Бірках Івано-Франківської громади у межах Комплексних Ігор Львівщини відбувся обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я»..

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної військової адміністрації

За звання найспортивнішої сім'ї позмагались 18 команд з різних громад області.

Організували фестиваль Львівський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Аби вибороти кубок та медалі, команди мали подолати 5 естафет. Найспортивніші сім’ї визначали за сумарною кількістю очок, набраних в естафетах.

Переможцем цьогоріч стала сім’я з Самбірської громади, срібло – у родини, що представляла Миколаївську громаду, бронза – в родини зі Стрілківської громади.

Також мали змогу представити свої громади сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю. Золото серед таких роди вибороли представники Новороздільської громади, срібло – у представників Івано-Франківської громади

«Однак ці змагання не про результат чи залікові бали. Найцінніше для нас, що саме тут родини пізнають красу активного способу життя. І усвідомлюють, що вихідні можна провести не лише за пікніком або фільмами, а й бадмінтоном, корнхолом чи естафетами», – зазначає керівник Управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як. 

Додамо, Комплексні Ігри Львівщини – це наймасштабніший спортивно-оздоровчий проєкт серед збірних команд громад області. Загалом у межах Ігор заплановані змагання з 16 видів програми. Вони відбуватимуться у різних куточках Львівщини впродовж року.

Нагадаємо, львівські спортсмени вибороли 4 медалі на чемпіонаті України з плавання. Чемпіонкою України на дистанції 1 500 м вільним стилем з результатом 16:56.61 стала Марія Городня. Свою конкурентку – Анну Черемисіну з Дніпровщини – Марія випередила майже на хвилину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності