У Львові та області стартував веломарафон «Львівська сотка»: які дороги перекриють (фото)

У Львові та області стартував веломарафон «Львівська сотка»: які дороги перекриють (фото)

За підсумками змагань будуть визначені переможці у чоловічому та жіночому абсолюті

У неділю, 7 травня, на Львівщині стартував веломарафон «Львівська сотка». Цьогорічні змагання пройдуть під гаслом United We Stand. LVIV.MEDIA проведе прямий ефір заходу.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Загалом учасниками веломарафону стали майже 500 прихильників велоспорту з різних куточків України. Так, учасники перегонів будуть мати можливість не лише випробувати свої сили на велосипеді, але й підтримати Збройні Сили України, оскільки кошти зі стартових внесків будуть передані на потреби ЗСУ.

Велосипедисти урочисто стартували о 10:25 на вулиці Стрийській, 202. Дистанцію спортсмени долатимуть дорогою Львів-Бібрка-Раковець. Перших фінішерів чекатимуть приблизно о 13:00. Загалом щоб здолати дистанцію у 85 кілометрів, учасники матимуть 4,5 години, а за підсумками змагань будуть визначені переможці у чоловічому та жіночому абсолюті.

веломарафон «Львівська сотка»

Posted by LVIV.MEDIA on Sunday, May 7, 2023

Зазначається, що на дистанції спортсменів супроводжуватимуть поліцейські та медики. Крім того, на маршруті частково обмежать рух транспорту, тому мешканців та гостей Львівщини закликають планувати свої подорожі з урахуванням наявних обмежень.

Нагадаємо, від Львова до Жовкви через Куликів може з'явитися суцільна велодоріжка.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності