Куди піти на Львівщині 6 та 7 травня: афіша подій

Куди піти на Львівщині 6 та 7 травня: афіша подій

Екскурсія на гору Городище та футбол у Бориславі - події на Львівщині варті уваги

Цими вихідними на Львівщині можна відвідати акустичний концерт гурту Tember Blanche та виставу театру із міста Звягеля. LVIV.MEDIA підготувало перелік подій, які можна відвідати на Львівщині 6 та 7 травня.

Екскурсія на гору Городище (Борислав)

Якщо ви любите пригоди та дослідження нових місць, це чудова нагода провести свою суботу на природі та насолодитися прекрасними видами нашого краю.

Цієї суботи, 6 травня, Бориславський туристичний інформаційний центр запрошує всіх охочих на незабутню екскурсію на гору Городище.

Збір об 11:00 біля Бориславського туристично-інформаційного центру (вул. Т. Шевченка, 25, громадський простір «Каменяр»).

Тривалість екскурсії – 3-4 години, тож організатори рекомендують взяти зі собою зручне взуття, воду та перекус.

Для участі необхідно попередньо зареєструватися за посиланням.

Кількість учасників обмежена.

Благодійний акустичний концерт гурту Tember Blanche (Дрогобич)

Волонтерська ініціатива «Теплосердні» разом зі спільнотою Української Волонтерської Служби у Дрогобичі організовують благодійний акустичний концерт гурту Tember Blanche.

Захід благодійного характеру. Збиратимуть кошти для дрогобицьких захисників із 15 артбригади.

Концерт відбудеться 6 травня о 18:00, за адресою м. Дрогобич, вул. Т. Шевченка, 29 (Центр душпастирства молоді СДЄ).

Ціна квитка: 400-499 грн.

Вистава «Йоганна, жінка Хусова» (Борислав)

У Борислав завітає Народний аматорський театр Палацу культури імені Лесі Українки міста-побратима Звягеля. Актори представлять виставу за твором Лесі Українки «Йоганна, жінка Хусова».

«У п’єсі за твором Лесі Українки «Йоганна, жінка Хусова», написаному в червні 1909 року, розкривається важка й безвихідна трагедія жінки, яка цілком віддалася новій, світлій ідеї, але після поразки свого вчителя не змогла боротися за неї. Дія відбувається в Галілеї, в будинку Хуси, за часів євангельських, тобто в першому сторіччі нашої ери. В центрі драматичного етюда – Йоганна, що пішла до Христа, і її чоловік Хуса», - йдеться у повідомленні організаторів.

Вистава відбудеться 7 травня о 16:00 у Бориславському міському палаці культури

Вхід — вільний.

Футбол у Бориславі

Цієї неділі, 7 травня, на стадіоні СОК «Нафтовик» відбудеться третя гра Прем’єр-ліги Львівщини з футболу. Бориславський СК «Нафтовик» зустрінеться з ФК «П’ятничани» (с. П’ятничани).

Запрошують вболівальників підтримати улюблену команду.

Нагадаємо, синоптики попереджають про погіршення погодних умов на Львівщині у суботу, 6 травня. Так, вночі 6 травня на поверхні ґрунту та місцями в повітрі буде заморозок 0-2°. Натомість в другій половині дня очікуються грози, подекуди град, та шквальний вітер 15-20 м/с.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності