Сергій Жадан подав на розлучення: справу розглядатимуть у Львові

Це буде його друге розлучення

Відомий український письменний Сергій Жадан розлучається зі своєю дружиною Іриною Куніциною. Йому приписують роман з відомою співачкою Христиною Соловій. 

Це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Справу про розлучення розглядатимуть у Личаківському районному суді міста Львова. Відповідне позовне провадження про розірвання шлюбу було зареєстроване 24 квітня. Позивачем вказаний Сергій Жадан, а відповідачем – Ірина Куніцина.

49-річний Сергій Жадан та його 42-річна дружина Ірина перебувають у шлюбі майже 15 років. Вони одружилися у 2009 році у Харкові та мають спільну доньку Марію.

У письменника це вже другий шлюб. Раніше він був одружений з директором і режисером Харківського театру «Арабески» Світланою Олешко. З нею він теж має спільну дитину – сина Івана.

Офіційно про те, що у Сергія Жадана є новий роман, не було озвучено. Втім, у соцмережах письменнику приписують стосунки із відомою 30-річною співачкою Христиною Соловій, яка є родом з Львівщини.

Про їхні стосунки почали говорити після того, як письменник знявся у спільному з Соловій кліпі – на пісню «Юність», у якій вони грають історію кохання. Соціальні мережі сколихнули бурхливі реакції користувачів на пристрасні поцілунки між Сергієм і Христиною.

Серед іншого, нещодавно у соціальних мережах опублікували відео на якому видно, як Сергій Жадан та Христина Соловій прогулювалися, три маюсь за руки, у парку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності