На Львівщині для проїзду відкрили міст після ремонту

На Львівщині для проїзду відкрили міст після ремонту

Тимчасовим мостом проїхали перші автомобілі

На Львівщині відкрили рух для автомобільного транспорту тимчасовим мостовим переходом через річку Солониця на автомобільній дорозі Т-14-02 Східниця – Пісочна поблизу села Раневичі.

Про це пишуть на сторінці Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Фахівцям знадобилося кілька днів для монтажу конструкції та влаштування під’їзних доріг з метою забезпечення належного проїзду автомобільного транспорту спорудою.

«Вже сьогодні переправою проїхався перший автомобіль. Тепер не потрібно буде направляти рух автомобілів комунальними дорогами міста Дрогобича. Адже об’їзний шлях аварійного моста сягав 7 – 8 км та спричиняв чимало незручностей для водіїв та місцевих жителів міста Дрогобич. Оскільки впливав на швидкість та безпеку руху, а також руйнування вулиць та комунальних доріг міста Дрогобич. Завдяки влаштованій конструкції знову маємо відновлене пряме сполучення Львів – Трускавець – Східниця», - йдеться у повідомленні.

У службі нагадують, що на початку 2023 року обвалилася одна з балок старого мосту у складі дороги Східниця – Пісочна. Збудована ще у 1964 році споруда була аварійною. Щоб уникнути повного обвалу мосту там перекрили рух. Увесь транспортний потік до сьогодні прямував через місто Дрогобич.

«Ми змонтували металеву переправу типу acrow/bailey, передану нам Адміністрацією державних матеріальних резервів Чеської Республіки. Така переправа підходить для пересування важких транспортних засобів. Рух автомобілів переправою здійснюється у реверсивному порядку, який організовано за допомогою світлофорних об’єктів», - пишуть на сторінці Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Нагадаємо, на Львівщині ремонтують міст, який руйнувався 48 років. Там організували реверсивний рух.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності