На Львівщині горіла дерев'яна будівля: ніхто не постраждав

На Львівщині горіла дерев'яна будівля: ніхто не постраждав

Пожежу ліквідували через годину

1 травня о 14:18 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в селі Старий Майдан на вул. Польова, 4 Червоноградського району. Пожежа виникла в дерев’яній господарській будівлі.

Про це повідомило ДСНС у Львівській області.

Складність пожежі полягала у великій площі горіння та інтенсивному поширенню полум’я  по дерев'яних конструкціях.мНа момент прибуття пожежних підрозділів, дерев’яна господарська будівля була повністю охоплена полум’ям. Також, вогонь встиг перекинутись на розміщену поряд цегляну господарську будівлю. Пожежа спричинила сильне задимлення. ЇЇ вдалось локалізувати о 15:04 та ліквідувати о 16:00. Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яну будівлю та речі домашнього вжитку. Також вогнем пошкоджено в цегляній господарській будівлі дах та  перекриття.

До ліквідації пожежі залучалось 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Внаслідок події ніхто не постраждав. Обставини та причина виникнення займання встановлюються.

Нагадаємо, у Львівському районі внаслідок пожежі 65-річна жінка отримала опіки І-ІІ ступеня. Від допомоги медиків вона відмовилась.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності