На Львівщині чоловіка вкусила змія

На Львівщині чоловіка вкусила змія

На Львівщині зафіксований черговий випадок укусу змії

23 квітня о 20:40 до рятувальників надійшло повідомлення, що в Бродівську центральну міську лікарню поступив чоловік, 1957 року народження, житель м. Броди Золочівського району, з діагнозом – укус змії правої кисті.

Про це пишуть на сторінці Головного управління ДСНС України у Львівській області

Після обстеження та надання медичної допомоги працівниками медичного закладу, від подальшої госпіталізації чоловік відмовився.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області бути обережними та уважними відправляючись у ліс чи на природу.

Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть.

У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.

Рятувальники закликають бути уважними у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить.

Нагадаємо, у Львові та області 21 людина заразилася небезпечною хворобою Лайма, яку передають кліщі. Щороку цією недугою хворіє від двох до майже п’яти тисяч українців. Хвороба Лайма може призвести до тяжких ускладнень та навіть інвалідності. Це лише одна із багатьох небезпечних інфекцій, яку переносять кліщі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності