На Львівщині затримали жителя Сумщини, який вбив свого брата: деталі

Чоловікові загрожує від 10 до 15 років ув’язнення, або довічне позбавлення волі

У Львівській області правоохоронці затримали мешканця Сумської області, причетного до вбивства свого молодшого брата. Розпізнати зловмисника та встановити його місце перебування допомогли камери відеоспостереження.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Тіло 14-річного хлопчика, мешканця одного з сіл у Сумській області, з ознаками насильницької смерті було виявлене 18 квітня у господарському приміщенні за місцем проживання. Зокрема, на тілі загиблого виявили ножові поранення в ділянці горла та інші тілесні ушкодження, які стали причиною смерті.

Правоохоронці Сумщини встановили, що до вбивства неповнолітнього причетний його 23-річний старший брат. Підозрюваний раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності й проживав у тому ж будинку. Злочин міг бути вчинений з корисливих мотивів.

Орієнтування на зловмисника були передані співробітникам поліції усіх областей України. Відтак 19 квітня оперативники поліції Львівщини виявили чоловіка, схожого за прикметами на розшукуваного, у місті Трускавець, куди він прибув потягом. Того ж дня правоохоронці затримали підозрюваного.

“Його передадуть полійцейським Сумщини, які проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні”, - йдеться у повідомленні.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2. п. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, Стрийська окружна прокуратура повідомила про підозру в умисному вбивстві 60-річній жінці з Моршина.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності