Спортсмени зі Львівщини вибороли медалі на всеукраїнських змаганнях зі стрільби з лука: деталі

Спортсмени зі Львівщини вибороли медалі на всеукраїнських змаганнях зі стрільби з лука: деталі

Представники Львівщини вибороли повний комплект нагород

На Львівщині днями відбулись відкриті всеукраїнські змагання зі стрільби з лука «Олімпійські надії-2023». Представники Львівщини вибороли медалі і в особистих, і в командних змаганнях.

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА.

Так, серед юніорів у командному заліку переможцем стала команда Львівщини у складі Констянтина Ваксмана, Олександра Панциру та Івана Перкова. Натомість «бронзу» вибороли Ігор Табака, Артем Устінов та Олексій Чепік.

Водночас серед кадетів «золото» виборола команда Львівщини у складі Дмитра Голягіна, Олега Драбіка та Сергія Сенюри. Також «бронзу» здобула львівська команда, у складі якої змагались Юліан Собечко, Павло Сорока та Святослав Уткін. Водночас серед кадеток переможцями змагань стали представниці Львівщини Анна-Марія Грем, Поліна Марченко та Людмила Чепік.

Крім того, у завершальний день визначили й призерів особистої першості:

  • серед юніорів «золото» виборов Іван Перков, а «срібло» — Констянтин Ваксман. Обидва спортсмени — представники Львівщини;
  • серед юніорок срібло виборола львів’янка Дзвенислава Черник;
  • серед кадетів переможцем став Олег Драбік, а «бронзу» виборов Юліан Собченко.

Нагадаємо, «Боско-Арена» у Львові прийме фінал восьми Кубка України з футзалу. Вирішальні матчі відбудуться у Львові 27-30 квітня.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності