Вчинила ДТП та напала з мачете на авто поліцейських: на Львівщині затримали п'яну жінку

Вчинила ДТП та напала з мачете на авто поліцейських: на Львівщині затримали п'яну жінку

Жінка завдала удару по автомобілю правоохоронців

У суботу, 15 квітня, мешканка одного з сіл Стрийського району вчинила ДТП, зіштовхнувшись із сусідським парканом. Однак, після цього вона поїхала в невідомому напрямку.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Сусід, пошкодженої огорожі звернувся до поліції. Правоохоронці знайшли автівку 46-річної підозрюваної на одній із вулиць села.

Жінка побачила поліцейських і почала втікати до свого будинку. Крім цього, обвинувачена нацькувала на правоохоронців свого пса бійцівської породи. Також вона погрожувала та кілька разів вдарила великим ножем по службовому автомобілю.

Однак, поліцейські затримали 46-річну жінку та виявили, що вона перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу". Максимальне покарання у такому випадку - три роки ув’язнення.

Також її звинувачують у керуванні автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та  без відповідних документів. Крім цього, скоєння ДТП та залишення місця ДТП.

Наразі досудове розслідування триває. Незабаром суд обере затриманій запобіжний захід.

Нагадаємо, раніше на Львівщині засудив чоловіка, який напав з ножем на жінку. Йому призначено покарання у виді 7 років 10 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності