На Львівщині чоловік відбувся випробувальним терміном за зберігання зброї та боєприпасів

Пістолет
Фото: pexels

У судовому засіданні чоловік визнав свою провину

На Львівщині чоловік відбувся випробувальним терміном за зберігання зброї та боєприпасів

Радехівський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який зберігав вдома мисливську зброю та боєприпаси.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №451/318/23.

Зазначається, що обвинувачений отримав від іншої особи мисливський-промисловий самозарядний карабін Сімонова (ОП СКС) 1952 року випкуску у жовтні минулого року. Зброю він зберігав у себе вдома. Окрім того, у березні 2022-го йому передали 221 патрон для стрільби із бойової, вогнепальної зброї та 7 патронів до автомата Калашникова, які він теж незаконно зберігав вдома.

У судовому засіданні чоловік визнав свою провину та зазначив, що самозарядний карабін та патрони він зберігав за місцем свого проживання до моменту вилучення їх працівниками поліції у ході проведення обшуку.

Обставиною, яка пом'якшує покарання обвинуваченого, стало його щире каяття та активне сприяння злочину. Обставин, які обтяжують покарання, суд не встановив.

Так, суд визнав чоловіка винним у незаконному зберіганні зброї та призначив три роки позбавлення волі. Втім, його звільнили від відбування покарання, призначивши випробувальний термін тривалістю один рік.

Нагадаємо, у Львові суд звільнив від відбування покарання військового, який загубив автомат на залізничному вокзалі. Інцидент стався 9 грудня 2022 року. Військовий, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, після прибуття на залізничний вокзал до станції «Львів», залишив без нагляду автомат АКС-47. Зброю найшов інший пасажир потягу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності