На Львівщині чоловік заплатить штраф за перевезення незаконно зрубаних дерев

ліс
Фото: Freepik

Зловмисник повинен заплатити 25,5 тис. грн штрафу

Старосамбірський районний суд Львівської області покарав штрафом чоловіка, який вивозив з лісу незаконно зрубані дерева.

Про це LVIV.MEDIA дізналося з матеріалів справи №455/309/23.

Зазначається, що чоловіка виявили на лісовій дорозі поблизу лісового масиву с. Великосілля на території якого розташований Національний парк «Королівські Бескиди». Обвинувачений на тракторі перевозив три хлисти дерев породи «Сосна» довжинами 18 м, 11,5 м та 14 м.

Одне із дерев мало діаметр 46 см, його незаконна порубка заподіяла шкоди на 12,7 тис. грн, ще одне дерево мало діаметр пня 38 см, його порубка заподіяла шкоди на 109,4 тис. грн, і третє дерево мало діаметр пня 46 см, його порубка заподіяла шкоди на 159,3 тис. грн. Загалом зловмисники, які вирубали дерева та перевозили їх, заподіяли шкоди на 281,5 тис. грн.

Чоловік визнав свою провину у скоєному та уклав угоду про визнання винуватості, яку затвердив суд. Його визнали винним у скоєному та призначили покарання у виді штрафу розміром 25,5 тис. грн.

Нагадаємо, раніше Сколівський районний суд Львівської області покарав штрафом чоловіка, який незаконно вирубував дерева у лісі. Чоловік здійснив незаконну порубку трьох сироростучих дерев породи «Смерека» з діаметром пнів 45-47 см. у лісовому масиві в смт. Славське.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності