На Львівщині за добу трапилися дві ДТП з мотоциклістами

На Львівщині за добу трапилися дві ДТП з мотоциклістами

Одна ДТП трапилася у Яворівському районі, інша - у Львівському

На Львівщині сталися дві ДТП за участі мотоциклістів – поліцейські встановлюють обставини подій

9 квітня до поліції надійшло повідомлення, що вночі у селі Задебрі Яворівського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це пишуть на сторінці поліції Львівської області.

Правоохоронці встановили, що водій мотоцикла «Mustang», 34-річний житель одного з сіл району, не впорався з керуванням і виїхав за межі проїзної частини, після чого мотоцикл перекинувся.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла та його пасажир, 33-річний мешканець Яворівського району, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Слідчі Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася 9 квітня о 22:20 на вулиці Івана Мазепи у місті Глиняни Львівського району. Там водій мотоцикла «Mustang», 19-річний житель одного з сіл району, не впорався з керуванням і впав. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання її правової кваліфікації.

Нагадаємо, вранці 10 квітня на дорозі Червоноград — Львів водій легковика потрапив у ДТП. Автівка злетіла з дороги і перекинулась на бік.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності