Доголосувався: «зрадника»- нардепа Олександра Ганущина виганяють з партії «ЄС»

Доголосувався: «зрадника»- нардепа Олександра Ганущина виганяють з партії «ЄС»

«ЄС» вже розпочала процес припинення членства у партії Ганущина

Нардепа Львівської обласної ради Олександра Ганущина від «ЄС» виключать з партії через те, що він голосував за відставку голови ЛОР та своєї однопартійниці Ірини Гримак.

Про відповідне рішення повідомила рада Львівської територіальної організації партії.

У повідомленні ради натякнули написали, що «зі зрадниками, які стали негідниками — нам не по дорозі».

«На жаль, в цій провокації взяв участь і депутат фракції «Європейська солідарність» — Олександр Ганущин. Не можна прикриватися військовою формою та не підтримувати звернення щодо повернення виплат військовим. Такі дії йдуть в розріз з позицією нашої політичної сили та порушують програмні засади та статут партії «Європейська солідарність», – йдеться в повідомленні партії.

Там зазначили, що замість підтримки позиції партії влада розпочала атаку на політичну єдність та організувала відставку голови обласної ради, яка представляла «ЄС».

рішенням ради Львівської територіальної організації «ЄС» розпочато процес припинення членства у партії Олександра Ганущина та відкликання з депутатства у Львівській облраді за народною ініціативою (застосування імперативного мандата). Про це скеровані відповідні подання.

«Ганущин став частиною влади та «Слуг народу» та перестав представляти «Європейську солідарність», — заявили в «ЄС».

Нагадаємо, 6 квітня на позачерговій сесії облради депутати відправили у відставку голову ЛОР Ірину Гримак. За це проголосували 48 депутатів облради у ході таємного голосування. Причиною цього стало те, що депутатів не задовольнив звіт про роботу Гримак за останні два роки. На сесії вони неодноразово висловлювали свої претензії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності