Дорожній апокаліпсис: на Дрогобиччині через негоду сталася велика кількість ДТП (фото)

Дорожній апокаліпсис: на Дрогобиччині через негоду сталася велика кількість ДТП (фото)

Водіїв закликають не перешкоджати руху снігоприбиральної техніки та не паркувати автомобілі у невідведених для цього місцях

Зранку 6 квітня на автошляхах Дрогобиччини сталася велика кількість ДТП. Причиною цього стала негода.

Про це пише «Медіа. Дрогобиччина».

Так, ДТП сталися на вулицях Трускавецькій, Стрийській, П. Орлика у Дрогобичі. Також аварії зафіксували в Лішні, Опарі, на серпантині при в’їзді в Дрогобич. А на Східницькому перевалі утворилася черга, відтак водіям радять туди не їхати.

Водночас у КП «Служба муніципального управління» ДМР повідомляють, що через негоду ще з ночі на вулицях міста працює п’ять одиниць снігоочисної техніки. У мерії кажуть, що комунальні служби не лише прибирають сніг, а й здійснюють посипку дорожнього покриття сумішшю з піску та солі. Також снігоприбиральна техніка працює й у Стебнику, а до розчищення пішохідних зон від снігу залучено прибиральників.

Водіїв закликають не перешкоджати руху снігоприбиральної техніки та не паркувати автомобілі у невідведених для цього місцях.

Натомість водіїв, які замінили шини авто з зимової на літню гуму, просять утриматися від поїздок, щоб не наражати на небезпеку себе, інших учасників руху та пішоходів.

Зазначається, що повідомити про проблемні ділянки доріг можна за допомогою е-сервісу «Відкрите місто» або на міську гарячу лінію – (0324) 410-160; (098) 78-38-370.

Нагадаємо, у четвер, 6 квітня, близько 08:00, на автодорозі «Київ-Чоп» сталася смертельна ДТП.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності