У Львові звільнили від покарання чоловіка, який вбив людину

суд

Під час конфлікту потерпілий впав на землю та вдарився головою

Шевченківський районний суд м. Львова звільнив від відбування покарання чоловіка, який з необережності вбив людину.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №466/10441/21.

Інцидент стався ще у вересні 2021 року. Між чоловіком та потерпілим виник конфлікт, під час якої зав’язалася бійка. Обвинувачений вдарив потерпілого декілька разів кулаком по обличчю, через що останній зробив крок назад, впав на землю та вдарився головою. Внаслідок удару чоловік отримав перелом кісток черепа, крововиливи та помер у лікарні.

Під час розгляду справи обвинувачений визнав свою вину у скоєному. Він пояснив, що повертався додому та проходив повз альтанку в якій сиділи молоді люди, серед яких був його товариш. Він приєднався до них та розпивав з людьми алкогольні напої. За словами обвинуваченого, потерпілий спровокував конфлікт, і він вдарив його в обличчя, через що той впав.

Розглянувши матеріали справи та заслухавши покази свідків суд вирішив визнати чоловіка винним у вбивстві, вчиненому через необережність. Йому призначили 5 років позбавлення волі, однак звільнили від відбування покарання призначивши 3 роки випробувального терміну. Також зловмисник повинен заплатити 500 тис. грн моральної шкоди батьку потерпілого.

Нагадаємо, у Львівській області чоловік вдарив ножем у живіт свого племінника. Внаслідок удару хлопець отримав проникаюче поранення черевної порожнини та різані рани печінки. Суд звільнив зловмисника від відбування покарання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності