• Головна
  • Новини Львівщини
  • Допомога ветеранам та візит німецьких гостей: Козицький розповів про головне на Львівщині за добу

Допомога ветеранам та візит німецьких гостей: Козицький розповів про головне на Львівщині за добу

Допомога ветеранам та візит німецьких гостей: Козицький розповів про головне на Львівщині за добу

Повітряних тривог за добу не було

Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів про головне за минулу добу у Львівській області.

Про це він написав у соцмережах.

Загроз ракетних ударів не виникало.

Евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 55 людей.

До Перемишля зі Львівської області вирушили 1436 осіб.

Вісім «школяриків» для довезення учнів сьогодні передали Комарнівській, Бродівській, Красненській, Підкамінській, Стрілківській, Боринській, Хирівській та Грабовецько-Дулібівській громадам. Ці шкільні автобуси Львівська ОВА закупила централізовано за гроші з обласного бюджету, співфінансування територіальних громад та залишкові кошти освітньої субвенції. Загалом придбали 126 «школяриків». Нові автобуси слугуватимуть замість тих, які громади віддали на потреби ЗСУ або тих, які потребують заміни через тривалий термін експлуатації.

У Яворові відкрили «Палату ветерана». Це вже третя така палата підвищеного комфорту для військовослужбовців, яку відкрили у Яворівському районі з ініціативи начальника Яворівської РВА Ярослава Коминського.

160 портативних зарядних станцій Yeti 500X для громад Львівщини передала ПРООН за фінансової підтримки Уряду Японії. Перші 40 портативних джерел живлення напередодні отримали територіальні громади Львівського району.

У закладах освіти Львівщини наступного тижня розпочнеться другий етап проєкту «Школи без нікотину та тютюну».

У Новоскварявській школі Львівського району відкрили «Клас безпеки». Тут діти дізнаються, як діяти в разі небезпеки. Практикуватимуться у наданні першої домедичної допомоги, пожежній і мінній безпеці, знанні правил дорожнього руху.

Із Польщі у Кам'янка-Бузьку громаду передали пожежний автомобіль. Допомогу надала гміна Водинє, яка є партнером нашої громади з 2016 року.

Самбірщину відвідали представники німецької громади Планкенфельс. Прибули вчергове з гуманітарною місією. За час повномасштабної війни у Рудківську громаду передали автобус, генератори й ліхтарики для шкіл, спальні мішки й каремати, одяг і взуття, засоби обігріву та потрібні речі для військових.

Громада Кракова та Краківський водоканал передали гуманітарну допомогу для медичної сфери Дрогобицької громади – матраци, постіль, пледи, рушники, ковдри, дезінфікуючі розчини, антисептики, побутову хімію.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA розповідало про головні новини Львівщини за минулу добу.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності