Була ракетна загроза з Росії: Козицький розповів про головне за добу на Львівщині

Була ракетна загроза з Росії: Козицький розповів про головне за добу на Львівщині

Релокованому бізнесу пропонують підтримку

Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів про головне за добу у Львівській області.

Про це він написав у соцмережах.

Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 30 березня о 13:26. Була загроза ракетного удару з МіГ-31 з території Рoсії. Небезпека не справдилась. На Львівщині спокійно.

Евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій у Львівську область приїхали ще 43 людини.

До Перемишля з нашої області потягами вирушила 1281 особа.

Лазне-пральний комплекс розробили та передали для воїнів 24 ОМБр імені короля Данила чеські волонтери спільно з благодійною організацією Help to Ukraine Today.

Львівська ОВА та Українська Асоціація Промислових Біотехнологій підписали Меморандум про співпрацю у напрямі популяризації та впровадження сучасних промислових біотехнологій.

Релокований на Львівщину бізнес може отримати підтримку в межах проєкту «Relocate together».

На Червоноградщині у школі №2 Радехова відкрили «Клас безпеки». У ньому є окремі зони – пожежна безпека, мінна безпека, цивільний захист та домедична допомога.

Генератори, потужністю 50 та 150 кВт, для Самбірського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства передав ЮНІСЕФ.

У центральну міську лікарню Червонограда передали ліжка й тумбочки для пацієнтів кардіологічного, інфекційного та психоневрологічного відділень. Допомогу надала благодійна організація Rosinen Initiative з Німеччини завдяки волонтерам ГО «Фундація розвитку та стратегічних змін».

Львівська обласна школа вищої спортивної майстерності – перша у національному рейтингу шкіл вищої спортивної майстерності за 2022 рік.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA розповідало про головні новини Львівщини за минулу добу.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності