Повний комплект нагород: збірна Львівщини успішно виступила на Кубку України з рукопашного бою

Повний комплект нагород: збірна Львівщини успішно виступила на Кубку України з рукопашного бою

Тренує усіх спортсменів Павло Шміло

У Києві днями відбувся Кубок України з рукопашного бою. На змаганнях виступила і збірна Львівщини, представники якої здобули повний комплект медалей: «золото», «срібло» та «бронзу».

Про це повідомили в управлінні молоді та спорту.

Так, 20-річний Віталій Майборода став переможцем у ваговій категорії до 65 кг. Три роки тому Валерій вступив у Військовий коледж сержантського складу, де й почав займатися рукопашним боєм та бойовим самбо. Зараз хлопець навчається в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Він є майстром спорту з самбо та чемпіоном Збройних Сил України з рукопашного бою.

Тоді як 21-річний Ярослав Котенко здобув срібну медаль у ваговій категорії до 90 кг. Він почав займатися рукопашним боєм та бойовим самбо, коли вступив у Національну академію сухопутних військ. Зараз хлопець навчається на третьому курсі та є майстром спорту України з боротьби самбо. Він брав участь в обороні Києва під час початку повномасштабної війни в Україні. Зараз він проводить навчання на полігоні для мобілізованих.

Також 20-річний Микита Хаджинов здобув бронзову медаль у ваговій категорії до 75 кг. Хлопець почав займатись спортом, коли пов‘язав життя з військовою справою та вступив до коледжу, а потім й до Академії сухопутних військ.

Додамо, що тренує усіх спортсменів Павло Шміло.  

Нагадаємо, богатир зі Львова встановив новий рекорд України.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності