• Головна
  • Новини Львівщини
  • У Львівській облраді розкритикували одностатеві шлюби: “Зруйнувалося таке поняття як сім’я і діти“

У Львівській облраді розкритикували одностатеві шлюби: “Зруйнувалося таке поняття як сім’я і діти“

У Львівській облраді розкритикували одностатеві шлюби: “Зруйнувалося таке поняття як сім’я і діти“

Вони мають намір подати звернення до Верховної ради про заборону цього законопроєкту

Під час чергового засідання Львівської обласної ради депутати висловили свою позицію стосовно законопроєкту Верховної ради про одностатеві партнерства.

Про це повідомила журналістка LVIV.MEDIA з місця подій.

Перед початком ухвалення порядку денного в стінах ЛОР виступив отець Андрій. Він зазначив, що вже зараз “свідомі українці” повинні окреслювати, як будуть відновлювати здорову націю. Свою увагу він зосередив на законопроєкті про зрівняння одностатевих партнерств до рівня шлюбу. Отець Андрій вважає його порушенням Конституції України та руйнуванням Біблії.

«Уже багато років в державних структурах на рівні Києва зруйнувалося таке поняття як сім’я і діти. Немає такої державної гілки. Наступний крок будуть одностатеві партнерства, а потім вони захочуть всиновлювати дітей. А що буде потім ? Яку Україну ми передамо своїм дітям?», — сказав церковнослужитель.

Він закликав депутатів передати у Верховну Раду свою категоричну незгоду з цим законопроєктом, щоб в Києві не робити “моральних помилок, які руйнують українські цінності”. І так, на його думку, має зробити кожна свідома християнська політична душа.

Згодом схожу позицію стосовно одностатевих партнерств висловила й депутатка від фракції «Свобода» Ірина Сех. Вона запропонувала повторно внести на розгляд сесії Львівської облради звернення до Верховної ради щодо неприпустимості ухвалення законопроєкту про одностатеві партнерства.

«Тема набула широкого суспільного резонансу. На неї різко відреагували релігійні лідери України. Із засудженням намірів нардепів легалізувати одностатеві партнерства виступив глава УГКЦ блаженіший Святослав та синод Української Православної Церкви не чолі з Епіфанієм. Вони заявляють, що законопроєкт про інститут реєстрованого партнерства суперечить природному Богом, встановленому законом, нормам Конституції визначення шлюбу як союзу чоловіка та жінки, і несе загрозу суспільній моралі. Зокрема, для морального і психологічного здоров‘я дітей та їхнього права виховання в сім‘ї з чоловіка та жінки, та погіршує демографічну ситуацію в Україні», — зазначила Ірина Сех.

Також вона закликала усіх депутатів Львівської обласної ради не залишатись осторонь чи вдавати, що їх це не стосується. Адже, за її словами, якщо сьогодні замовчувати це, то завтра вже буде пізно.

Нагадаємо, ПЦУ виступила проти законопроєкту про одностатеві партнерства. Священники кажуть, що це «несе загрозу для суспільної моралі».

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності