• Головна
  • Новини Львівщини
  • У Червонограді чоловік погрожував ножем експоліцейському та намагався сходити в туалет у залі суду

У Червонограді чоловік погрожував ножем експоліцейському та намагався сходити в туалет у залі суду

Чоловіка визнали невинним у хуліганстві

Жовківський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який погрожував експоліцейському вбивством, зайшов з ножем і собакою у приміщення держустанови та намагався сходити в туалет у залі суду.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №459/895/18.

Зазначається, що обвинувачений зустрів на одній із вулиць Червонограду колишнього поліцейського, з яким у нього раніше він був знайомий. Зловмисник витягнув ніж та погрожуючи чоловіку вбивством намагався напасти на нього.

Переживаючи за своє життя, чоловік закрився у середині приміщення салону краси, розташованого поруч. Втім це не зупинило обвинуваченого, тож він почав ногою та ножем бити по поверхні дверей салону.

За словами потерпілого, він йшов у салон краси, аби підстригатися. Біля закладу він почав обвинуваченого, на якого раніше складав адмінпротокол. Зловмисник почав негативно висловлюватися у його сторону, витягнув ніж та погрожував вбивством. Переживаючи за своє здоров’я він закрився у салоні краси.

Попри це, згідно з відеозаписом, який був долучений до матеріалів справи, потерпілий під час конфлікту майже весь час наближався до обвинуваченого, хоча в руках останнього був ніж. Суд сприйняв це як те, що чоловік не сприймав загрозу для свого життя та здоров’я, як реальну. Зокрема, обвинувачений не створював цієї загрози.

Окрім того, цього ж дня обвинувачений, прийшов із ножем та собакою без намордника та повідка у Червоноградський міський суд. Чоловіка затримали та відвезли у Жовківський ізолятор тимчасового тримання.

Вже наступного дня після інциденту у Червоноградському районному суді обиралася міра запобіжного заходу зловмиснику. Під час судового засідання він демонстративно спустив до колін штани та спідню білизна, оголивши геніталії та сідниці, присів, та намагався сходити в туалет у ізольованій камері судового залу для затриманих.

Крім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка, у його помешканні виявили наркотичні речовини, а саме: канабінол вагою 129,96 грам та канабіс вагою 5,47 грам.

У судовому засіданні обвинувачений свою провину не визнав. За його словами, на експравоохоронця він не нападав, чоловік сам почав до нього нецензурно висловлюватися, на що він витягнув ніж. Собаку у приміщенні держустанови він не натравлював, а сходити у суді в туалет він намагався через те, що перед тим на перерві його в туалет не пустили. Також він зазначив, що наркотики йому підкинули.

Так, розглянувши матеріали справи, суд визнач чоловіка невинуватим у хуліганстві. Втім чоловіка визнали винним у незаконному зберіганні наркотиків. Йому призначили покарання у виді штрафу розміром 34 тис. грн.

Нагадаємо, у Самборі п’яний чоловік порізав колесо поліцейського автомобіля — хотів, щоб його відпустили. Чоловік був пасажиром автомобіля, який у Самборі зупинили правоохоронці. Під час перевірки документів у водія, з автомобіля вийшов обвинувачений, у стані алкогольного сп’яніння, та почав вимагати відпустити їх.

Далі чоловік витягнув з кишені ніж, підійшов до автомобіля поліцейських та вдарив у праву задню шину. Після скоєного обвинувачений втік до місця свого проживання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності