Львівський МСЕК витратить 1,8 млн грн на новенькі автомобілі

Chery Tiggo 4

Комунальний заклад планує придбати три автомобілі

Львівський обласний центр медико-соціальної експертизи збирається витратити 1,8 млн гривень на новенькі автомобілі.

Відповідний тендер опублікований на порталі Prozorro.

Так, обласний комунальний заклад планує придбати три автомобілі Chery Tiggo 4 або еквівалент. Згідно з тендерною документацією, автомобілі повинні бути з бензиновими двигунами об’ємом від 1300 до 1500 куб. см та витратами пального не більше 7,5 л/100 км у комбінованому циклі.

Зовнішні дзеркала автомобілів повинні бути з дистанційним регулюванням та підігрівом. Також автівка має мати кондиціонер, кольоровий 9" сенсорний дисплей touch screen, камери заднього огляду.

Серед іншого, автомобілі мають бути нові, не раніше 2021 року виготовлення, з гарантійними зобов’язаннями 3 роки або 100 тис. км пробігу. На двигун та трансмісію гарантія повинна становити 5 років або 150 тис. км.

Львівський обласний центр медико-соціальної експертизи планує провести 5 квітня. Компанія, яка переможе у тендері, повинна поставити автомобілі до кінця 2023 року.

Нагадаємо, у Львові покарали лікарку, яка вимагала 8 тисяч доларів хабаря в учасника бойових дій за позитивний висновок МСЕК. Жінка обіцяла оформити відповідні документи на повторне встановлення ІІІ групи інвалідності, у зв`язку із захворюванням, пов`язаним із захистом України. Це б дало змогу чоловіку отримати одноразову грошову допомогу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності