На Львівщині викрили зловмисника, який незаконно відправив за кордон 24 чоловіків

На Львівщині викрили зловмисника, який незаконно відправив за кордон 24 чоловіків

Невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід

На Львівщині слідчі повідомили чоловіку про підозру в сприянні незаконному переправленні військовозобов’язаних за кордон.

Про це пишуть на сторіці поліції Львівської області.

Після виїзду за межі України 24 чоловіки назад не повернулись, а залишились за кордоном.

27-річний мешканець Самбірського району у воєнний час сприяв військовозобов’язаним громадянам в організації незаконного перетину державного кордону України, вносячи неправдиві відомості до систем, які надають таку можливість.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України, ч.1 ст.336 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному - позбавлення волі на строк до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Нагадаємо, у Львові поліція затримала чоловіка, який перебував у розшуку. Житель Маріуполя, якого підозрюють у крадіжці, проживав у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності