У Львові судитмуть чоловіків, які брали 8 тис. доларів США за перетин кордону

У Львові судитмуть чоловіків, які брали 8 тис. доларів США за перетин кордону

Львів’янин разом із мешканцем Волині організували схему незаконного перетину кордону військовослужбовцями

У Льові судитимуть двох осіб за організацію незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Слідство встановило, що львів’янин разом із мешканцем Волині організували схему незаконного перетину кордону військовослужбовцями. За 8 тис. доларів США вони обіцяли доїзд до кордону і безперешкодний перетин прикордонного контролю.

Для цього обвинувачені підвозили призовника до прикордонного пункту пропуску у сусідній області. Там вони підсаджували свого «клієнта» в автомобіль до волонтерів, які їдуть за кордон.

Коли авто заїжджало паспортний контроль, відповідні відомості про перетин призовником кордону у систему прикордонного контролю «Гарт» не вносились. Завдяки цьому останній безперешкодно перетинав кордон.

Нагадаємо, директора одного з львівських ЛКП засудили до 7 років за вимагання хабаря. Директор одного із львівських комунального підприємства одержав понад 400 000 хабаря. Він вимагав неправомірну вигоду за не створення штучних перешкод товариству при співпраці із ЛКП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності