Можливість роботи у Львівській ОВА та допомога ЗСУ: про що варто знати жителям Львівщини

Можливість роботи у Львівській ОВА та допомога ЗСУ: про що варто знати жителям Львівщини

Львівська ОВА запрошує молодь на стажування для покращення професійних навичок.

Про це розповів очільник області Максим Козицький.

За його словами, програма стажування у Львівській ОВА «Академія перших можливостей» масштабуватиметься на райони. Першим буде — Яворівський. Молодь може пройти стажування у Яворівській районній військовій адміністрації та долучитися до планування роботи, розширити коло професійних знайомств, вдосконалити навички у тій сфері, яка її цікавить. Прийом заявок триває від сьогодні до 10 квітня. Розпочнеться стажування 19 квітня та триватиме 2 місяці.

Одному з підрозділів бригади ТрО, які зараз служать на Донеччині передали автомобіль швидкої медичної допомоги Mercedes Sprinter, наповнений продуктами харчування та медикаментами. Допомогу організували жителі Перемишлянської громади Львівського району.

Водночас на благодійному чемпіонаті Дрогобиччини з волейболу зібрали близько 120 тисяч гривень для потреб ЗСУ. За ці кошти придбають військове спорядження для воїнів. Допомагати українським захисникам продовжують і віряни. Вулицями Яворова та Буська пройшла Хресна хода, під час якої всі присутні молились за наших захисників і захисниць та перемогу України.

Також Максим Козицький проінформував, що евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 33 людини. А от до Перемишля з нашої області вирушили більше тисячі осіб.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності