Потужна пожежа та нічний вибух: головні новини минулої доби на Львівщині

Рятувальники
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області
  • В Радехові на Львівщині зафіксували масштабне загоряння. За інформацією користувачів в соцмережах там горіла сільськогосподарська техніка. Рятувальники працювали над ліквідацією пожежі.
  • На Львівщині молодик потонув під час відпочинку в заміському комплексі. Водолази 25 березня діставали тіло чоловіка з озера в селі Раковець Львівського району. Найімовірніше це сталося у відпочинковому комплексі «Пайташ». Будиночки для відвідувачів там розташовані на воді.
  • У суботу ввечері, 25 березня, у Львові на вулиці Шевченка, 362а вибухнув газовий котел у цегляній котельні. На щастя обійшлося без подальшого загоряння. Вибух пошкодив опалювальний котел, насос димовидалення та шибки вікон. Крім цього, 68-річний оператор котельні отримав травму руки.
  • Львів’яни скаржаться на занедбану будівлю, яка тепер нагадує територія з фільму жахів. Колись на тому місці було кафе, однак вже багато років будівля й уся територія не використовується. Натомість цю величезну ділянку вздовж вулиці Люблінської перетворили на сміттєзвалище.
  • У Львові розшукують частину знаменитої історичної споруди. Ще у 2021 році через негоду шпиль зняли, однак до цього часу його так і не повернули. Зазначимо, що скульптура виготовлена зі скла й металу. Вона увінчував вежу Глинянської брами. Львів’яни вимагають повернути шпиль на історичне місце.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності