Кількість ВПО на Львівщині та автомобілі для ЗСУ: Козицький розповів про головне за минулу добу

Кількість ВПО на Львівщині та автомобілі для ЗСУ: Козицький розповів про головне за минулу добу

Загроз ракетних ударів не виникало

Голова Львівської ОВА підсумував ключові події в області за минулу добу.

Про це він розповів у своєму Telegram-каналі.

Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 66 людей, автобусом — 14 ВПО. Також люди продовжують евакуйовуватись і за кордоном. Зокрема до Перемишля зі Львівської області вирушили 1354 особи.

Загалом як внутрішньо переміщені особи на Львівщині у Єдиній інформаційній базі даних зареєструвалось понад 240 тисяч вимушених переселенців. З них близько 70 тисяч — діти. Однак, за словами Максима Козицького, реальна кількість вимушено переміщених осіб, які проживають у Львівській області, більша, адже багато людей поселились у приватному секторі та не реєструвались як ВПО.

Зі Самбора на фронт нашим воїнам відправили автомобіль. Його придбав отець храму Різдва Іоана Хрестителя за сприяння благодійного фонду «Твори добрі справи».

Окрім цього, на Стрийщині у Новому Роздолі близько 100 людей долучились до загальноміської толоки. Прибирали як місцеві жителі, так і вимушено переміщені особи, які знайшли прихисток на території громади. Інвентар для толоки надав Міжнародний фонд охорони здоров'я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» NEEKA.

Нагадаємо, на Яворівщині виявили стихійні сміттєзвалища. Сміття скидають на узбіччях доріг, у лісових насадженнях й в придорожніх канавах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності