Небезпека з Білорусі та ремонт дороги на Самбірщині : Козицький про головні події на Львівщині

Фото: Львівська ОВА

Також голова області розповів про відкриття першої черги центру Superhumans Center

Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу — 20 березня о 09:11. Була загроза ракетного удару з території Білорусі. Небезпека не справдилась.

Про це пише голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram 21 березня.

Водночас евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій на Львівщину приїхала ще 91 людина. До Перемишля з Львівської області потягами вирушили 1284 особи.

Також Козицький розповів, що для посівної кампанії аграрії Львівщини можуть отримати фінансову підтримку в межах Державних програм «Доступні кредити 5-7-9%» та «Доступний фінансовий лізинг 5-7-9%». У 2022 році понад 600 товаровиробників Львівщини скористалися кредитами за першою програмою.

Тим часом троє пацієнтів та команда протезистів Superhumans Center й фахівці з інших областей вирушили на тренінг до світових лідерів в галузі протезування — Ottobock, в німецьке місто Дудерштадт. Під час тритижневого навчання кожен пацієнт отримає протези. Відкриття першої черги центру відбудеться 3 квітня. Для всіх жителів України, які постраждали через повномасштабну війну, послуги тут будуть безплатними.

Бригада фахівців Львівського обласного клінічного перинатального центру здійснює регулярні виїзди у різні куточки Львівщини та обстежує жінок. Від початку року мобільна гінекологічна бригада здійснила понад 30 виїздів. Проконсультували близько 500 жінок. Якщо виявляють патологічні стани та для подальшого дообстеження чи лікування пацієнток скеровують у Львівський обласний клінічний перинатальний центр.

У Самбірському районі ремонтують автомобільний шлях Дроздовичі – Міженець – Бісковичі.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA підготувало головні новини Львівщини за 20 березня.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності