Їздив «під наркотиками»: в Дрогобичі затримали скандального місцевого бізнесмена

ДТП
Фото: pexels

Чоловік відмовився проходити пройти перевірку на стан сп’яніння

У ніч на 19 березня у Дрогобичі затримала місцевого бізнесмена за керування авто у стані наркотичного сп’яніння. Ймовірно, йдеться про Миколу Лагодича.

Дрогобицький портал «Варто — Галицькі новини» у своєму Telegram вранці 19 березня опублікував інформацію про те, що у ніч з 18 на 19 березня у Дрогобичі затримали скандального бізнесмена Миколу Лагодича. Він керував авто Range Rover у стані наркотичного сп’яніння.

У коментарі LVIV.MEDIA в Нацполіції Львівщини розповіли, що у ніч на неділю, 19 березня, у Дрогобичі затримали 51-річного водія авто Range Rover з ознаками наркотичного сп’яніння. Оскільки чоловік відмовився пройти перевірку на стан сп’яніння, на нього склали два протоколи: через керування авто у нетверезому стані та за ч.1 ст.126 КУпАП (керування авто без документів) та за ч.1 ст.130 (керування в стані сп'яніння).

Нагадаємо, від початку року у Львові та області правоохоронці склали 1166 протоколів про адміністративні правопорушення на нетверезих водіїв. З цієї кількості 135 вчинили це правопорушення повторно протягом року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності