У Дрогобичі можна безкоштовно отримати саджанці для висадки на прибудинкових територіях: деталі

У Дрогобичі можна безкоштовно отримати саджанці для висадки на прибудинкових територіях: деталі

Проте охочим доведеться звітувати про виконану роботу

У Дрогобичі жителі міста та ОСББ можуть безкоштовно отримати саджанці дерев та висадити їх на своїй прибудинкові території.

Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Так, у Дільниці зеленого господарства КП «Служба муніципального управління» кажуть, що готові надати для висадки нові саджанці дерев. Окрім цього, в місті можна висадити іменне дерево або ж замовити послугу кронування чи повідомити про наявну проблему в громаді.

Зазначається, що наразі в наявності є саджанці таких дерев:

  • дуб;
  • ясен;
  • клен;
  • явір;
  • липа;
  • сумах оцтовий.

«Всі, хто бажає отримати саджанці дерев та озеленити свою територію можуть звертатись до нас у Дільницю зеленого господарства. Ми видаємо саджанці абсолютно безкоштовно, але вимагаємо звіт про виконану роботу. Також у нас можна замовити послугу висадки іменного дерева. Його можна подарувати дитині чи присвятити будь-якій дорогій людині і водночас зробити добру справу для міста — поповнити красивим зеленим насадженням», — розповіла керівниця Дільниці зеленого господарства Наталія Пилипів.

Додамо, що у Дільницю зеленого господарства «СМУ» можна звертатись за номерами телефонів: 3-71-25; 3-79-27; 067-313-18-76 (Наталія Пилипів).

Нагадаємо, вже кілька тижнів невеликий відрізок дороги в ділянці мосту через річку Солониця від перехрестя Героїв до «Діброви» залишається перекритим. Тут облаштовують тимчасовий об’їзд мосту, відтак весь транспорт з Трускавця в напрямку Львова вимушено курсує через Дрогобич.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності