Непереможний боксер зі Львівщини у США захистив титул NABA

Непереможний боксер зі Львівщини у США захистив титул NABA

Для Олега Довгуна ця перемога стала 15-ю на професійному ринзі у 15-му поєдинку

В ніч проти суботи, 18 березня, у центральному поєдинку боксерського шоу в Піттсбурзі (США) непереможний українець Олег Довгун провів другий успішний захист титулу NABA (Північноамериканської боксерської асоціації) у ваговій категорії до 55,3 кг.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Так, за одностайним суддівським рішенням боксер зі Стебника переміг 27-річного Хуана Сентено з Нікарагуа. Всі судді віддали перемогу українцеві з рахунком 100:90, а отже Довгун переміг Сентено у кожному з 10 проведених раундів.

«Дякую мої команді, ми близько до чемпіона світу! Також дякую за шалену підтримку, це було неймовірно! Я присвячую свою перемогу українському народу і всім, хто допомагає нам перемогти! Дякую. Слава Україні», - написав Довгун в Instagram.

Для Олега Довгуна перемога над нікарагуанцем стала 15-ю на професійному ринзі у 15-му поєдинку. Водночас 5 з цих боїв боксер зі Стебника виграв достроково. Наразі у рейтингу WBA він замикає чільну десятку.

Нагадаємо, львів’янка Вероніка Панкевич нещодавно стала переможницею Міжнародного турніру з боксу серед юніорів та молоді «Dracula Open», який відбувся у румунському місті Арад.  

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності