• Головна
  • Новини Львівщини
  • Співпраця з поліцією та перетин кордону волонтерами: Козицький розповів про головне на Львівщині за добу

Співпраця з поліцією та перетин кордону волонтерами: Козицький розповів про головне на Львівщині за добу

Співпраця з поліцією та перетин кордону волонтерами: Козицький розповів про головне на Львівщині за добу

На Львівщині досі триває повітряна тривога. Будьте обережними

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький підсумував ключові події в області за минулу добу.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі.

Сьогодні, о 09:10, на Львівщині знову почалася і досі триває повітряна тривога.

Евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій у Львівську область приїхали ще 73 людини. До Перемишля з нашої області потягами вирушила 1241 особа.

За словами Максима Козицького, в обласному бюджеті 2023 року найвищими є видатки на потреби галузі соцзахисту. Їх приріст сягає 52%. На розвиток цієї галузі у 2023 році передбачили понад 100 млн грн.

Водночас у Львівській ОВА провели обговорення щодо перетину кордону для водіїв, які перевозять гуманітарну допомогу. Ключовими рішеннями було вжити заходи для недопущення випадків фальсифікації звернень зі сторони недобросовісних організацій, які надходять на електронну пошту ОВА. Також запровадити електронний цифровий підпис під час подання відповідних звернень. 

Щодо теми медицини в області, то у селі Соколівка Золочівського району запрацювала новозбудована амбулаторія загальної практики сімейної медицини КНП «Буська ЦРЛ». Відтепер жителі Соколівки та навколишніх населених пунктів отримуватимуть медичні послуги в комфорті та недалеко від дому. Водночас дитяче відділення Бродівської центральної міської лікарні отримало новий веноскан. Його передали німецькі партнери з організації Osteuropa-Hilfe. Прилад просвічує шкіру і таким чином дає змогу медикам бачити дрібні вени на дитячих ручках та мінімізувати біль від процедур, пов‘язаних із проколюванням судин.

Працівники Центру надання соціальних послуг Зимноводівської сільської ради та їхні друзі зі США придбали й передали на потреби 24 ОМБр імені Короля Данила дрон Mavic-3.

Добромильська громада Самбірського району підписала меморандум про співпрацю з Головним управлінням Національної поліції у Львівській області щодо реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Також міська рада взяла на себе зобов’язання облаштувати робоче місце для правоохоронців на поліцейських станціях.

Також поліція Львівщини проведе відбір та навчання кандидатів, забезпечить їх необхідною технікою і спецзасобами для надання якісних поліцейських послуг.

Нагадаємо, 18 березня область атакували «Шахедами». Є влучання в Яворівському районі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності