Зарплати у понад 30 тис. грн: які вакансії пропонують на Львівщині

бізнес

Найбільшу зарплату пропонують агроному у Червоноградському районі

На сьогодні на Львівщині є 3,9 тисячі вільних робочих місць і вакантних посад. Мешканцям області пропонують зарплату від 20 до 30 тис. грн. Зокрема, у понад 40 вакансіях роботодавці пропонують зарплату у понад 30 тис. грн.

Про це повідомляють у Львівській обласній військовій адміністрації.

Найбільшу зарплату пропонують агроному у Червоноградському районі, який буде вести повний цикл вирощування сільськогосподарських культур, брати участь у розробці та обстеженні карт сільськогосподарських угідь та організовуватиме заходи для підвищення врожайності.

На 12 тис. грн менше пропонують інженеру з експлуатації машинно-тракторного цеху та механіку з ремонту транспорту.

 Зарплати у розмірі 30-40 тисяч готові платити водіям автотранспортних засобів у Львові (перевезення худоби, постійні відрядження), у Червоноградському районі (міжнародні рейси країнами ЄС) та у Золочівській громаді (перевізник солоду, ячменю, концентрату квасного сусла на машині марки DAF).

У Львівській філії ЛОЦЗ пропонують вакансію для начальника аналітичного відділу з зарплатою 33 тис. грн. Окрім того, торговельним представникам пропонують зарплату у розмірі 32 тис. грн, а 30 тис. грн готові платити машиністу установки самоклейних плівок (тестування автомобільних вікон) і менеджеру з постачання (закупівля пшениці, ячменю, сої).

Також аналогічну зарплату пропонують поліцейському у Стрийському районі  та інженеру-механіку, механіку з ремонту транспорту, інженеру з автоматизованих систем керування виробництвом, трактористу-машиністу сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва.

Нагадаємо, після новорічних свят роботодавці почали активніше шукати нових працівників. Зокрема у січні, порівняно з груднем, кількість вакансій зросла на 12%. Найбільшу зарплату пропонують медіабаєрам — 52,5 тис. грн та водіям-міжнародникам — 42,5 тис. грн. У січні, окрім вакансій керівників, до топу високооплачуваних працівників потрапили рихтувальники з гонораром у 34,5 тис. гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності