У громадах Львівської МТГ проводять ремонти доріг: де вже зробили та де планують

У громадах Львівської МТГ проводять ремонти доріг: де вже зробили та де планують

У бюджеті розвитку Львівської МТГ на 2023 рік для потреб приєднаних громад загалом передбачили майже 170 млн грн

У населених пунктах Львівської громади проводять поточні ямкові ремонти доріг. Зокрема його провели у Дублянах та Винниках.

Про це повідомили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Зазначається, що у Дублянах полатали великі ями на центральній вулиці, які утворилися взимку.

«Ця вулиця є і в переліку капітальних ремонтів на 2023 рік. У бюджеті розвитку на це запланували кошти. Щоправда, лише незначну частину від необхідної суми. Тому, поки почнеться капремонт, тут полатали великі ями», – пояснили у департаменті міської агломерації.

Водночас за інформацією Личаківської районної адміністрації, у Винниках ямкові ремонти провели на вул. Забави та Спортовій.

«Поточні ремонти доріг робитимемо тут і наступного тижня. Також ямкові ремонти заплановані й у Лисиничах», – зазначили у Личаківській РА.

Крім того, капітальні ремонти доріг цьогоріч, окрім Дублян, заплановані у Рудно, Зарудцях та Малехові. Натомість мають продовжити капремонт вулиці І. Франка у Зарудцях. Цю вулицю почали ремонтувати ще давніше у межах Громадського бюджету.

Також заплановано зробити капремонт вул. Огієнка у Рудно. Це вулиця поблизу місцевого навчального закладу та ЦНАПу. Відремонтують і частину вулиці Шевченка у Малехові. А у Брюховичах та Винниках продовжать ремонти доріг, які розпочали раніше.

Зазначимо, що у бюджеті розвитку Львівської МТГ на 2023 рік для потреб приєднаних громад загалом передбачили майже 170 млн грн.

Нагадаємо, у Львові роботи із заміни аварійної ділянки водопроводу на вул. Поетичній продовжили ще на місяць.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності