У Львові сім’ям військовополонених надають підтримку та консультації

У Львові сім’ям військовополонених надають підтримку та консультації

До Центру можуть звертатися рідні воїнів не тільки зі Львівщини, а й з Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської, Закарпатської та Рівненської областей.

У Львові запрацював Західний регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської обласної військової адмністрації Максим Козицький

Сюди можуть звертатися рідні воїнів не тільки зі Львівщини, а й з Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської, Закарпатської та Рівненської областей.

Тут працюватимуть юристи, психологи, представники СБУ, прокуратури, поліції, військкоматів та Сил оборони. На місці надаватимуть консультації та профільну підтримку сім’ям наших воїнів, які в полоні або зникли безвісти, а також сприятимуть тому, щоб ті, кого вже повернули додому з полону, мали доступ до якісного лікування та реабілітації.

“Закликаю рідних наших захисників та захисниць, які зникли безвісти або перебувають у полоні, консультуватися саме у цьому регіональному центрі. Бо вже є випадки, коли люди звернулися на ворожі ресурси і стали жертвами шахраїв. Не робіть цього, можете нашкодити як собі, так і своїм близьким”, - застерігає Максим Козицький.

Працює Західний регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими на вулиці Коперника, 17.

З понеділка до п’ятниці, з 10:00 до 18:00.

Номер телефону: 0800300541.

Для дзвінків з-за кордону: 0322295754.

Нагадаємо, внаслідок нещодавнього обміну полоненими повернулись п’ять захисників зі Львівщини. Додамо, одним із захисників виявився Ігор-Валентин Куляш. Він є жителем смт Жвирка, захищав Маріуполь, а у полон потрапив під час виходу з «Азовсталі».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності