• Головна
  • Новини Львівщини
  • Уродженця Львівщини митрополита Харківського УПЦ МП Онуфрія помітили в елітному готелі Трускавця: деталі

Уродженця Львівщини митрополита Харківського УПЦ МП Онуфрія помітили в елітному готелі Трускавця: деталі

Уродженця Львівщини митрополита Харківського УПЦ МП Онуфрія помітили в елітному готелі Трускавця: деталі

Тиждень проживання у готелі обійдеться священнослужителю щонайменше у 100 тисяч гривень

Митрополита Харківського і Богодухівського УПЦ МП Онуфрія [справжнє ім’я Легкий Олег Володимирович, - ред.] помітили на відпочинку в п’ятизірковому готелі Rixos Prykarpattya в Трускавці. Так, 6 березня одягнений в цивільний одяг 52-річний архієпископ, заїхав у готель в товаристві жінки та, ймовірно, свого брата.

Про це пише Zaxid.net.

Зазначається, що Rixos Prykarpattya є одним із найдорожчих готелів у Трускавці. Зокрема, найдешевші номери без харчування там коштують від 3 310 грн за добу, а ціна «Напівлюксу» стартує від 8720 грн за добу, тоді як «Люкс» коштує від 9 460 грн. Водночас найдорожче коштує оренда трикімнатних апартаментів з кухнею та двома ваннами – від 27 720 грн.

Так, тиждень проживання в найдешевших номерах разом з харчуванням та базовими послугами на трьох осіб коштує близько 100 000 грн, а в апартаментах – понад 420 000 грн. Як повідомляють ЗМІ, Онуфрій зі своєю компанією відпочиватимуть в готелі щонайменше тиждень. Крім того, митрополит Онуфрій їздить на автомобілі Range Rover Autobiography, 2018 року випуску. Середня ринкова вартість такого позашляховика близько 100 000 доларів.

Додамо, що про мільйонні статки митрополита Харківського Онуфрія вже йшлося у розслідуванні програми «Гроші». Тоді журналісти з’ясували, що архієпископ Онуфрій має елітну нерухомість у Харкові – будинки по 500 квадратних метрів, віп-квартири й земельні ділянки, а також цілий автопарк елітних авто та яхту. Загалом статки Онуфрія оцінили у 4,5-7,5 мільйона доларів.

Також, за даними YouControl, Олег Легкий володіє елітною квартирою в Печерському районі Києва, яка зараз виставлена на продаж за 340 тисяч доларів, та будинком в Алушті. Крім того, він є власником кількох фірм, а окремі з них мають ознаки фіктивності, адже жодних ознак діяльності за адресою їх реєстрації немає.

Довідково:

Олег Легкий народився у місті Ходорів на Львівщині в сім’ї священника. Закінчив Одеську духовну семінарію та Київську духовну академію УПЦ (МП). У 2000 році пострижений в чернецтво в Києво-Печерській лаврі з ім’ям Онуфрій. У 2012 році рішенням синоду УПЦ МП призначений архієпископом Харківським і Богодухівським, а також ректором Харківської духовної семінарії та настоятелем Свято-Покровського чоловічого монастиря в Харкові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності