Алкоголь в крові у 19 разів перевищував норму: у Львові п’яний водій спричинив ДТП

ДТП
Фото: pexels

За два місяці 2023 року поліцейські Львівщини склали 1449 протоколів за нетверезе керування

У четвер ввечері, 9 березня, на вулиці Опришківській сталося ДТП без потерпілих. Патрульні з‘ясували, що 51-річний водій автомобіля Daihatsu Charade зіткнувся із авто Ford Transit.

Про це 10 березня повідомляє поліція Львівської області.

Під час спілкування із львів‘янином, інспектори виявили у нього ознаки алкосп‘яніння. Чоловік погодився пройти перевірку на вміст алкоголю на алкотестері Drager. Пристрій показав позитивний результат — 3,75 проміле. Це майже у 19 раз перевищує допустиму законом норму.

Майже півтора тисячі протоколів за нетверезе водіння склали поліцейські Львівщини від початку року. Коротко про одного із антирекордсменів вчорашнього вечора👇🏻Напередодні увечері, екіпаж патрульних оримав повідомлення про ДТП без потерпілих на вулиці Опришківській. На місці події патрульні з‘ясували, що 51-річний водій автомобіля Daihatsu Charade здійснив наїзд на транспортний засіб Ford Transit.Під час спілкування із львів‘янином, інспектори виявили у нього ознаки алкосп‘яніння. Чоловік погодився пройти перевірку за допомогою алкотестеру Drager. Результат позитивний — 3,75 проміле. Це майже у 19 раз перевищує допустиму законом норму.На винуватця автопригоди патрульні склали два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у нетверезому стані) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.До слова, за два місяці 2023 року поліцейські Львівщини склали 1449 протоколів за нетверезе керування. Внаслідок ДТП за участі нетверезих керманичів травмувалося 19 осіб та 2 людей загинуло. Будьте свідомими водіями та пам‘ятайте, що алкоголь та кермо — несумісні!

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Friday, March 10, 2023

На винуватця автопригоди патрульні склали два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у нетверезому стані) та за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

До слова, за два місяці 2023 року поліцейські Львівщини склали 1449 протоколів за нетверезе керування. Внаслідок ДТП за участі нетверезих керманичів травмувалося 19 осіб та 2 людей загинуло.

Нагадаємо, за перші два місяці року на Львівщині у ДТП травмувалося 365 осіб та загинула 31 людина.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності