Компрометують імідж та лице установи: Гримак заявила про можливий розпуск Львівської облради

Компрометують імідж та лице установи: Гримак заявила про можливий розпуск Львівської облради

Члени президії після двогодинного засідання не змогли прийняти порядок денний

У середу, 8 березня, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак заявила про можливий розпуск Львівської обласної ради.

Про це вона сказала на брифінгу після проведення президії.

За її словами, члени президії після двогодинного засідання не змогли прийняти порядок денний, хоча проголосували за дату проведення сесії. Водночас Гримак заявила, що поважає центральну владу за те, що на початку війни вони озвучили тезу про те, що потрібно забути про політику і працювати на перемогу у війні.

«На жаль, ми не бачимо сьогодні, що ні на рівні центральної влади, ні на рівні місцевої влади політика закінчилась. Вона, на жаль, продовжується», – сказала Гримак.

Голова облради додала, що засідання президії, які «неефективно проявляють виконання своїх завдань» компрометують імідж та лице Львівської обласної ради.

«Переконана, що ми знайдемо можливості і зусилля для того, щоб провести сесію обласної ради та прийняти важливі рішення. Якщо ж Львівщина сьогодні не знайде консолідоване рішення, то я вважаю, що таку Львівську обласну раду потрібно розпустити», – наголосила Гримак.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA дізналося, як сприйняла вчинок працівниці Львівської обласної ради Василини Софранюк її керівниця Ірина Гримак та якою є її реакція щодо підлеглої. У хвилинному ролику дівчина радіє перепустці на свій Mercedes та каже, що «любить ви*буватись». Детальніше про це можна дізнатись тут.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності