• Головна
  • Новини Львівщини
  • Інтернет в укриттях та діяльність «Гвардії Наступу»: Козицький розповів про головне за добу в області

Інтернет в укриттях та діяльність «Гвардії Наступу»: Козицький розповів про головне за добу в області

Інтернет в укриттях та діяльність «Гвардії Наступу»: Козицький розповів про головне за добу в області

Записатися до лав «Гвардії Наступу» ви можете в будь-якому відділенні ЦНАП у нашій області.

6 березня о 09:08 сирени сповістили про повітряну тривогу. Була загроза ракетного удару з території Білорусі. Небезпека не справдилася. У нашій області спокійно.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Штурмові бригади Нацгвардії, які формують в межах національної кампанії «Гвардія Наступу», уже почали практичні навчання зі знищення ворога. Набір до спеціальних бригад Національної поліції України, Державної прикордонної служби та Національної гвардії триває. Записатися ви можете в будь-якому відділенні ЦНАП у нашій області.

На Аналітичному порталі Львівщини тепер доступне стратегічне планування територіальних громад нашої області. Окрім цього, за сприяння Львівської ОВА вже понад 90% укриттів у закладах освіти нашої області забезпечені інтернет-зв'язком.

Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 48 людей. До Перемишля з нашої області вирушили 1113 осіб.

Також Львівщина продовжує отримувати допомогу. Зокрема, «Кам'янкаводоканал», що у Львівському районі, отримав два генератори для резервного електроживлення. Надійшли вони від Департаменту цивільного захисту Civil Protection Malta.

Водночас господині села Коханівка на Яворівщині приготували та передали на передову для воїнів Яворівського батальйону ТРО близько 120 кілограмів домашніх вареників, пиріжків, яворівський пиріг, печиво, домашню консервацію і крупи. А для 500 дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, ВПО та синів і дочок наших військовослужбовців, які загинули в боротьбі проти poсійcькиx тepopиcтичниx вiйськ, організували музичну казку-виставу «Мавка у Країні світла» або «Незвані гості-2».

Нагадаємо, з посади звільнився керівник Львівського відділення фонду держмайна. На цій посаді він був протягом трьох років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності