На Дрогобиччині зростає кількість хворих на COVID-19: скількох людей госпіталізували

Швидка
Фото: LVIV.MEDIA

Жителів Дрогобицької громади закликають вакцинуватись

У порівнянні з минулим тижнем, кількість хворих на COVID-19 у Дрогобицькій громаді зросла на 30%. Зокрема, недугу виявили у п’ятдесяти п’яти осіб. З них – 42 опинилися на лікарняних ліжках, водночас шестеро пацієнтів у важкому стані.

Про це повідомив начальник відділу охорони здоров’я Володимир Чуба, пише пресслужба Дрогобицької міської ради.

Мешканців громади вкотре закликали при погіршенні стану здоров’я не зволікати та звертатися до сімейного лікаря.

«Зараз ми спостерігаємо ріст захворюваності на ГРВІ. Симптоми у ковідних пацієнтів нічим не відрізняються на ранніх стадіях від ГРВІ, тому щоб вберегти себе та близьких, закликаю не займатися самолікуванням, а звертатися за фаховою медичною допомогою», – зазначив Володимир Чуба.

Водночас, зважаючи на збільшення ковідних недужих, – в розпалі й вакцинальна кампанія. Так, за інформацією медиків, пункти вакцинації у Дрогобичі працюють в центральній міській поліклініці, поліклінічному відділенні на вулиці Пилипа Орлика, у Стебницькій та районній поліклініках.

«Вакцинацію в першу чергу слід зробити особам похилого віку та людям, які мають супутні хвороби, щоб вберегти себе від ускладнень ковідної недуги», - наголошують лікарі.

Нагадаємо, загалом з 24 лютого до 2 березня на Львівщині провели 8642 дослідження на COVID-19, з них позитивними виявилися - 1057.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності