Після загибелі водія автокрану перевірять комунальне підприємство Дрогобича

Після загибелі водія автокрану перевірять комунальне підприємство Дрогобича

Комісію зібрали після нещасного випадку, який трапився 1 березня

Держуправління праці у Львівській області перевірятиме комунальне підприємство «Служба муніципального управління».

Комісію зібрали після нещасного випадку, який трапився 1 березня.

Про це пише «Дрогобич.city»

Державне управління праці у Львівській області зібрало комісію, яка буде розслідувати деталі нещасного випадку на підприємстві у Дрогобичі. 1 березня на території КП «Служба муніципального управління» загинув водій автокрана. Як розповіли у СМУ, комісія має приїхати у Дрогобич з понеділка, 6 березня. До її приїзду ніяких змін в організації роботи на підприємстві не планують. Керівництво СМУ чекає на оцінку і висновок спеціалістів, які мають встановити причину загибелі чоловіка. Після цього створять комплекс заходів, щоб за будь-яких обставин таке не повторилось.

«Ми щоденно спілкуємося з родичами з того дня, коли це сталося. Відвідали парастас і похорон, беремо активну участь в допомозі родині – як і від підприємства, так і окремо від працівників», – додає директор КП «Служба муніципального управління» Володимир Суда.

Нагадаємо, 1 березня на території підприємства у Дрогобичі перекинувся автокран. О 13:21 рятувальники отримали повідомлення про нещасний випадок у Дрогобичі. На території підприємства за адресою вул. Олега Дяківа,1 одному з працівників потрібна була допомога. Як з’ясувалось на місці події, під час розвантаження дерев’яних колод перекинувся автокран «ЗІЛ-130». Внаслідок цього, водія затисло в транспортному засобі. Постраждалим виявився чоловік 1965 року народження. Від отриманих травм він помер на місці події. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності