«ЧВК „Редан“ та вирубка лісів: головні новини Львівщини за 27 лютого

«ЧВК „Редан“ та вирубка лісів: головні новини Львівщини за 27 лютого
  • У Львові в понеділок, 27 лютого, у соцмережах поширювалися заклики приєднатися до небезпечного флешмобу ПВК «Редан». Поблизу ТЦ «Форуму» працювали кілька екіпажів поліції, які призупинили дії підлітків і не дали учасникам «ЧВК» організувати бійку. У поліції Львівської області у коментарі LVIV.MEDIA розповіли, що попри масове зібрання підлітків поблизу ТЦ бійки вдалось уникнути.
  • На Львівщині судитимуть шістьох учасників організованої злочинної групи за фактами незаконної порубки лісу, а трьох посадових осіб лісництва також за фактами перевищення службових повноважень. Такими діями державі було завдано 3,8 млн грн збитків.
  • Підприємці та благодійні організації на Дрогобиччині поскаржилися, що отримали телефонні дзвінки від шахраїв, які представляються іменем очільника Дрогобиччини. Зокрема, зловмисники пропонують перерахувати кошти для ЗСУ на невідомі рахунки. Одночасно шахраї надсилають ще й фейкові листи нібито від Дрогобицької районної військової адміністрації.
  • Гімнастка з Львівщини виборола два «золота» на міжнародному турнірі.
  • Протягом 2022 року середня вартість одного квадратного метра у новобудовах Львова зростала. Так, за рік ціна 1 кв. м здорожчала на 16,3 тис. грн. Якщо у лютому 2022-го у середньому за один квадратний метр потрібно було заплатити 27,8 тис. грн, то у лютому 2023-го — 44,2 тис. грн/ кв м.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності