У Самборі попрощалися з підполковником ЗСУ Костянтином Шпаком  

У Самборі попрощалися з підполковником ЗСУ Костянтином Шпаком

Прощання з підполковником Шпаком відбулося у залі органної та камерної музики Самбора

На 57 році зупинилося серце заступника командира батальйону радіаційного, хімічного, біологічного захисту з морально-психологічного забезпечення військової частини А0807 підполковника Шпака Костянтина Леонідовича.

Про це пишуть на сторінці Самбірської міської ради

 «27 лютого самбірчани провели в останню путь Героя, який усе життя присвятив захисту України. Від початку збройної агресії Росії Костянтин Леонідович неодноразово бував на передовій, у гарячих точках війни з окупантами. Він став взірцем для інших своїм професіоналізмом, мужністю та гідністю», - йдеться у повідомленні.

Померлий родом із міста Краматорська Донецької області.

«Випускник Київського суворовського військового та Донецького вищого воєнно-політичного училищ. З 1987 року проходив військову службу в Самборі на різних посадах з морально-психологічного забезпечення. Саме у нашому місті зустрів свою майбутню дружину, з якою прожив у шлюбі 35 років. Разом вони виховали двох синів, які, як і батько, стали військовослужбовцями Збройних Сил України», - йдеться на сторінці Самбірської міської ради.

«Костянтин Леонідович мав колосальний досвід роботи з людьми, був цікавим співрозмовником та надійним побратимом. У колективі його шанували. Колеги по службі відзначають неабияку ерудованість та почуття гумору», - йдеться у повідомленні.

Прощання з підполковником Шпаком відбулося у залі органної та камерної музики. Його поховали з усіма військовими почестями на Меморіалі Героям України.

Під час прощання із захисником о. Микола Лиско відзначив, наскільки важливою сьогодні є підтримка військових. Усі, хто одягнув однострій у час війни гідні шани і подяки. На жаль, не усі зможуть побачити перемогу України, та ми повинні пам’ятати імена тих, хто присвятив життя захисту нашої держави і шанувати тих, хто пройде цей шлях до кінця, живим і здоровим повернеться додому.

Нагадаємо, завтра, 28 лютого, Львів попрощається ще з трьома Героями. Олег Андрейців, Михайло Чепак, Дмитро Бойко загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності