• Головна
  • Новини Львівщини
  • На Львівщині розробили безпілотники та роботів-саперів: Козицький розповів головні новини за добу

На Львівщині розробили безпілотники та роботів-саперів: Козицький розповів головні новини за добу

На Львівщині розробили безпілотники та роботів-саперів: Козицький розповів головні новини за добу

Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів про ключове за добу на Львівщині.

Про це він написав у соцмережах.

Загроз ракетних ударів в області не виникало.

Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 103 людини.

До Перемишля з нашої області вирушили 1424 особи.

Безпілотники, роботи-сапери, транспортери та камікадзе розробили на Львівщині в межах Програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку у Львівській області на 2021-2025 роки. Більшість розробок мають прототипи, пройшли випробування, а деякі уже допомагають на передовій.

Міжнародний медичний корпус передав чотири генератори потужністю 100 та 20 кВт у Дрогобицький район. Пристрої отримали Підбузька лікарня та колективні прихистки, де проживають ВПО.

У Консультативно-координаційному центрі, який діє у Стрийському районі, упродовж тижня представники благодійної організації «Право на захист» надавали правову допомогу ВПО та зареєстрували понад 180 осіб на фінансову допомогу від ООН. ККЦ працюють у кожному районі Львівської області. Дізнатись адресу та які послуги надають у консультативно-координаційних центрах можна за номером 112.

200 окопних свічок відправили з Яворівщини воїнам 24 ОМБр імені короля Данила. Свічки виготовили працівники Яворівської районної військової адміністрації після робочого дня.

Американський дитячий ЛОР приїжджає у Львівську обласну дитячу лікарню «ОХМАТДИТ», щоб допомогти пацієнтам зі складними патологіями. Як записатись на консультацію, читайте тут.

Якою має бути інфраструктура майбутнього на Львівщині: в області відбулось засідання робочої групи з актуалізації Стратегії розвитку.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA розповідало про головні новини Львівщини за минулу добу.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності