Загинуло 11 свійських тварин: на Львівщині горіла дерев’яна господарська будівля

Пожежа
Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

Вогонь швидко поширювався дерев’яними конструкціями споруди

Вночі 21 лютого на Стрийщині виникла пожежа у дерев’яній господарській будівлі. Вогонь ледь не перекинувся на сусідній будинок та гараж.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Пожежа сталася в селі Ялинкувате Стрийського району. Горіла дерев'яна господарська будівля. Прибувши на місце, вогнеборці одразу почали ліквідовувати займання. Процес ускладнювався значною площею загорання, адже вогонь швидко поширився дерев’яними конструкціями будівлі, і на момент прибуття пожежників, дах був охоплений вогнем. Також існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані житловий будинок та гараж, в якому був автомобіль.

Через сильне задимлення спричинене пожежею вогнеборці працювали у спеціальних апаратах захисту органів дихання. Їм вдалося локалізувати та ліквідувати загорання. Однак вогонь знищив дах та перекриття господарської будівлі, дрова, сіно, деякий робочий інвентар та речі домашнього вжитку. Також у пожежі загинуло 11 свійських тварин. Унаслідок пожежі люди не постраждали. Обставини та причини виникнення займання встановлюють.

Нагадаємо, пожежа в котельні, що була розташована в підвалі, ледь не знищила житловий будинок у Львівській області. Вогонь швидко поширився по будівлі й спричинив сильне задимлення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності